Websites die wij je graag willen aanraden zijn:

 

DevTex Website ontwikkeling (http://www.DevTex.nl)

DevTex Website ontwikkeling


In de twintigste eeuw zoeken mensen eerst op internet naar informatie over uw bedrijf voordat ze bij u over de drempel stappen. Het is daarom belangrijk dat zij in deze stap een goede eerste indruk krijgen van uw bedrijf. Ik zorg voor het visitekaartje voor uw bedrijf zodat u in deze eerste indruk professioneel en representatief overkomt.

 

 

Trouwen aan zee (http://www.trouwenaanzee.com)

 

Trouwen Aan Zee. Kan het nog romantischer? Geniet met elkaar en jullie gasten van zon, zee, strand, prachtige vergezichten en een aangename bries. Het kan allemaal op het strand van Paal 17 op Texel! Strandpaviljoen Paal 17 Zomers en Strandpaviljoen Paal 17 Aan Zee zijn namelijk officiële trouwlocaties op het prachtige eiland Texel.

 

 

 Foto Sanne (http://www.fotosanne.nl)

 

Fotografie is een van mijn passies. Ik vind het zalig om te doen en sta  liever achter de camera dan ervoor. Ik ben bevoorrecht om mijn beroep uit te oefenen op Texel. 

 

 

 

 

 

 Wout Tattoo (http://www.wouttattoo.nl)

 

Ik ben Wout en onze tattoo studio is sinds 2000 gevestigd in Den Burg op Texel.
Mijn tattoo opleiding heb ik in 1999 gevolgd bij Maurits van Pagasus tattoo van deze grote vriend heb ik alle in en outs van de tattoo kunst geleerd hiervoor ben ik hem nog eeuwig dankbaar.

 

 

 

Partyplanner Texel (www.partyplannertexel.nl)

 

Partyplanner is een professioneel jong Texels bedrijf. Ik geef kwaliteit en een creatieve invulling aan jouw feest. De mogelijkheden op Texel zijn enorm. Je vindt op het eiland veel originele locaties voor het vieren van een feest.

 

 

 

 

Addy van Tatenhove (http://www.reisbureauathome.nl/addy-vantatenhove/)

 

Uw persoonlijke reisadviseur, makkelijk en vertrouwd.